Join the Håndlavet newsletter. Be the very first to know about our limited arrivals, receive special offers and more.
[contact-form-7 404 "Nem található"]
Bútorkészítés indusztriális stílusban

Az indusztriális hangulatú otthon

Az indusztriális vagy ipari stílus egyszerre idézi a múltat, és egyszerre kölcsönöz végtelenül modern hangulatot otthonunknak.

Szerte a világon egyre népszerűbbek az ún. loft otthonok: felújított, akár műemlék gyárépületek, raktárépületek és üzemek nyújtanak tágas helyet stílusos otthonoknak.

Ki hinné, hogy ez a hihetetlenül modern elképzelés a hetvenes évek Angliájából indult ki? Az ipari üzemek bezárása és az ingatlanárak vállalkozó kedvű emberek tömegének indította be fantáziáját. Jó áron, hatalmas életteret kínáló otthonokat alakíthattak ki azoknak, akik vevők voltak erre az új életstílusra.


Óriási terek, egyedi hangulat

 

Sokszor akár 5 méteres belmagasság, a fantáziának teret adó, könnyen alakítható, hatalmas tér. A meghatározó stílusjegyek, a lecsupaszított téglafalak, a látszóbeton kiemeli egy-egy üzemi hangulatot idéző, kopottas fémtárgy (lámpa, polc) nosztalgikus szépségét.

Érdekes megfigyelni, ahogy a letisztult betonfal vagy téglafal ráirányítja a hangulatot egy rönkfából készült, hatalmas étkezőasztalra: szinte megszólal a természet loft stílusú otthonunkba.

Falburkolat a loft stílusú otthonban

Az egyszerű fehér falak, a látszóbeton, az impregnált téglaburkolat, csupasz falfelületek remekül hozzák az indusztriális hangulatot. Mindez nagyon jól ötvözhető fából készült falburkolóelemekkel is.

Milyen lakberendezési tárgyak mutatnak jól a loft stílusú lakásokban, irodákban?

Loft stílusban megálmodott irodákat Budapesten számtalan helyen találunk. Ilyen például a Paulay Ede utcában lévő közösségi iroda, a LOFFICE. Az iroda korábban egy nyomdának adott otthont.

Városias hangulata ellenére vidéken is egyre hódit a trend, hiszen jól kombinálható a stílus a természet jegyeit magán hordozó fabútorokkal, epoxi műgyanta bútorokkal, szobanövények tömkelegével.

Az ipari, indusztriális hangulat elengedhetetlen kellékei a stílusjegyeket magánhordozó, kopottas festésű világítótestek, lámpák, melyeket akár egyedi igényeid szerint is megvalósít számodra az EpoxyIndustrial.

Becsempészheted lakásodba a természet melegségét is egy pillanatra: fantasztikus kontrasztot alkot a lecsupaszított falakkal vagy a festett beton padlóval egy igényesen kivitelezett, műgyanta epoxy és rönkszeletet felhasználásával készült étkező- vagy dohányzóasztal is.

Ha ez az álmod, nekünk bátran elmondhatod.

Ipari stílusú lakberendezési tárgyak az EpoxiIndustrial kínálatában

Az indusztriális hatást erősítő fényforrások az EpoxyIndustrial kínálatában is beszerezhetőek, akár fali karos lámpa, reflektor, mennyezeti lámpa, akár asztali lámpa az elképzelés.

Egyedi kéréseket is szívesen teljesítünk elérhető áron, megtervezzük a lakás vagy iroda, vendéglátóhely összes fényforrását úgy, hogy azok egymáshoz stílusban tökéletesen illőek legyenek.

Egyedi bútorra vonatkozó elképzeléseiddel szintén kereshetsz minket, legyen szó rönkfából készült darabokról, vagy epoxy-fa ötvözésével létrehozott exkluzív bútorról.

Leave a Comment

X