Join the Håndlavet newsletter. Be the very first to know about our limited arrivals, receive special offers and more.
[contact-form-7 404 "Nem található"]
Epoxi műgyanta és fa

Az epoxy műgyanta bútorok különleges világa

A fa természetességét kiemelő, végtelenül izgalmas műgyanta felhasználásával készült bútorok elképesztően népszerűek napjainkban.

 

A stílus maga az ember


Mi a műgyanta lakberendezési tárgyak titka, miért lettek ennyire felkapottak ezek a különleges design bútorok? 

Egyediségünket nemcsak öltözködésünkben, megjelenésünkben szeretnénk megmutatni a világnak. Stílusunkat, egyéniségünket otthonunk is tükrözi. Az igényesség, az egyediség bútorválasztásaink során is megjelenik, a bennünket körülvevő bútorokk és lakberendezési tárgyak letisztultsága vagy éppen barokkos mivolta, az összeállítás következetes koncepciója vagy eklektikussága tökéletes tükörképeink.

 

Műgyanta bútor rönkfa felhasználásával – egy szelet a természetből

A fával kombinált tükörsima epoxy asztallap közel hozza otthonunkba a természetet. Ezekben a hihetetlenül gyönyörű bútordarabokban minden egyes alkalommal megcsodálhatjuk a fa természetes mivoltát: a hasadásokat, az izgalmas erezetét, a göcsöket, esetleg a kérget, repedéseket.

Minőségi alapanyag: időtálló bútordarab

A bútorkészítéshez használt speciális műgyantát gyártása során olyan tulajdonságokkal ruházták fel, amely kifejezetten alkalmassá teszi bútorok készítésére. Tökéletesen vízálló, nem tesznek kárt benne a vegyszerek és az olajos, zsíros anyagok. Bírja a hideget, meleget, UV sugárzást és remekül ellenáll a különféle erőteljes mechanikai igénybevételi formáknak is. Az epoxy műgyanta alkalmazásának másik nagy előnye a hagyományos üvegasztalokkal összevetve, hogy ha szándékosan, nagy erővel is teszünk kárt benne, akkor sem fog az üveghez hasonlóan szilánkokra törni.

Egyedi epoxy bútor: az egyedi ötletek végtelen tárháza

Ha epoxy bútor vásárlására adjuk a fejünket, ne elégedjünk meg a tömeggyártott termékekkel. Ez az anyag tökéletesen alkalmas arra, hogy a bútorkészítésre kiválasztott asztalos, vállalkozó szaktudásának minden csínját-bínját beleadja, és az egyedi tervezésnek és a pontos méretvételnek köszönhetően egy exkluzív bútordarab lehessen lakásunk dísze.?

Leave a Comment

X